• Svátky oslavíme prací. 1. 5. a 8. 5. 2024 bude prodejna v Havlíčkově Brodě otevřena 8 - 13 hodin. Zastavte se na kus řeči.
775 140 573 Žďár n. Sáz.
775 317 603 Havl. Brod
775 140 573 Žďár n. Sáz. 775 317 603 Havl. Brod
Novinka Doprava zdarma

Nordica Speedmachine 3 85 W (GW) Black/Anthracite/White

10 490 Kč
  • Nejpohodlnější model dámských lyžařských bot Speedmachine 3 85 GW je určen lyžařkám, které občas rády jedou dynamicky, ale především hledají dostatek pohodlí pro celodenní lyžování. Díky nové konstrukci Tri-Force, která využívá tří rozdílných druhů plastu na jednotlivé části skeletu, je bota velmi lehká, přesto však dostatečně tuhá.

    Ergonomické vyvážení vlastností boty těží z technologie Tri-Force, jejímž základem je použití různě tvrdých materiálů na klíčových částech boty. Velmi tuhá podrážka a nosná část boty ideálně přenášejí energii přesně a přímo na lyže. Větší šířka skeletu v metatarzální části (100 mm) přispívá k celodenímu pohodlí. Měkčí části skořepiny a komínu pohodlně obepínají chodidlo a nohu a zajišťují tak přiléhavější a pohodlnější střih. Klíčová místa skořepiny jsou připravená na tvarování pomocí infračerveného záření a díky tomu je skořepina 100% přizpůsobitelná. Super měkké, dvojité chlopně pro snadné nazouvání a vyzouvání.

    Vnitřní botička 3D Performance Fit Primaloft Belles je plně přizpůsobitelná a vyvinutá speciálně s ohledem na anatomii ženské nohy. Tepelný komfort zajistí zateplení botičky vláknem Primaloft.

    Model Sportmachine 3 je nově vybaven nastavitelným profilem komínu (ACP), který umožňuje jediným pohybem nastavit neutrální polohu postoje pro každou velikost nohy, díky čemuž je celodenní lyžování jednodušší a pohodlnější. Díky této funkci může Sportmachine oslovit větší množství lyžařů, protože může dosáhnout o 14 mm většího celkového objemu komínu.

    Výrobce

    NORDICA

    Sport

    SL

    Sezóna

    Sezóna 2022/2023

    Typ

    Boty

    Pro koho

    Dámy

    Flex index

    85

    Šířka skeletu

    100 mm

500 kol na dvou prodejnách

z toho přes 200 elektrokol

Kola zkoušíte a testujete

přímo na prodejně i venku

Garančka a seřízení zdarma

na všechna kola od nás

V Brodě 7 dní v týdnu

Ve Žďáře šest