• Připravujeme pro vás novou půjčovnu elektrokol v obou prodejnách. V nabídce budou dětská kola, kolo s nízkým nástupem, pevňáky i celopéra. Zastavte se. 
775 140 573 Žďár n. Sáz.
775 317 603 Havl. Brod
775 140 573 Žďár n. Sáz. 775 317 603 Havl. Brod
775 140 573 (Žďár n. Sáz.)
775 317 603 (Havl. Brod)

Staň se součástí Highlandu

Jsme sporťáci tělem i duší

Sportem žijeme. V práci, ale i mimo ni. Když se řekne relax, představíme si cyklo výlet nebo lyžovačku a když jede Ester v televizi, jen těžko se od ní odlepíme. Máš-li to alespoň z poloviny podobně, budeš si s námi i našimi zákazníky rozumět a máš ty nejlepší předpoklady stát se nedílnou součástí Highland Sportu.

Snažíme se, aby nákup u nás byl zážitek

A možná proto za námi pro kola a lyže jezdí lidé z celé republiky. Highland sport je speciálka, ne supermarket. A podle toho se k zákazníkům také chováme. Dáme kafe, zjistíme co chtějí, vše s nimi vyzkoušíme, nastavíme a ještě naložíme do auta. Takže pokud tě baví lidi a osobní prodej, budeš u nás jako doma.

Realizuj se v tom, co je ti nejbližší

Pro každého je tu něco. Baví tě kola? Stavíme kola na míru, dovážíme topovky jako Bianchi a v dílně je pořád co dělat. Jsi spíše na zimu? V půjčovně, servisu a skialpové speciálce se vyřádíš a na Šacberku můžeš učit prcky lyžovat. Baví tě marketing? Za pomoc s Instagramem budeme jenom rádi. Domluvíme se zkrátka tak, aby ti tvá náplň co nejvíc seděla.

Pojďme to probrat u kafe, těšíme se na tebe

Highland Sport Havl. Brod
Jihlavská 248

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.